prikaz prve stranice dokumenta Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, Tajana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Domić Brkanović, T. (2021). Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, Tajana. "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović, T. (2021). 'Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

Domić Brkanović T. Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 30.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730

T. Domić Brkanović, "Primjena probiotičkih bakterija u proizvodnji sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:018730