Trempetić, G. (2021). Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564
Trempetić, Gabriela. "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564
Trempetić, Gabriela. "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564
Trempetić, G. (2021). 'Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564
Trempetić G. Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564
G. Trempetić, "Pomološka i fizikalno-kemijska svojstva ploda kruške sorte 'Tepka'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:459564