prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:204:260772

Mavračić, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Marketing i inovacije u agrobiznisu

Citirajte ovaj rad

Mavračić, M. (2021). Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772

Mavračić, Marija. "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772

Mavračić, Marija. "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772

Mavračić, M. (2021). 'Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772

Mavračić M. Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772

M. Mavračić, "Utjecaj pandemije COVID -19 na ponašanje potrošača u kupnji, pripremi i konzumaciji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:260772