Horvat, L. (2021). Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669
Horvat, Lucija. "Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669
Horvat, Lucija. "Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669
Horvat, L. (2021). 'Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669
Horvat L. Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669
L. Horvat, "Molekularne i imunološke metode u mikrobiologiji hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:161669