Čavlek, E. (2021). Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690
Čavlek, Elena. "Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690
Čavlek, Elena. "Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690
Čavlek, E. (2021). 'Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690
Čavlek E. Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690
E. Čavlek, "Utjecaj tvrdoće zrna kukuruza na in vivo probavljivost u golubova", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:455690