Kobasić, P. (2022). Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, Petra. "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić, P. (2022). 'Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
Kobasić P. Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834
P. Kobasić, "Učinak gustoće sjetve na morfološka svojstva i prinos špinata u plutajućem hidroponu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321834