disertacija
Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:122418

Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet

Citirajte ovaj rad

Damijanić, K. (2022). Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418

Damijanić, Kristijan. "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418

Damijanić, Kristijan. "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418

Damijanić, K. (2022). 'Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418

Damijanić K. Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418

K. Damijanić, "Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa "Teran" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:122418