prikaz prve stranice dokumenta Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:859050

Hubak, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Hubak, I. (2016). Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050

Hubak, Ivana. "Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050

Hubak, Ivana. "Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050

Hubak, I. (2016). 'Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050

Hubak I. Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050

I. Hubak, "Koncentracija ureje u mlijeku alpina koza tijekom laktacije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:859050