prikaz prve stranice dokumenta Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:396737

Batistić, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Mikrobiologija

Citirajte ovaj rad

Batistić, L. (2022). Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737

Batistić, Lucija. "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737

Batistić, Lucija. "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737

Batistić, L. (2022). 'Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737

Batistić L. Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737

L. Batistić, "Značaj selekcije kvasaca u biotehnologiji vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:396737