Živković, M. (2016). Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109
Živković, Mira. "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109
Živković, Mira. "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109
Živković, M. (2016). 'Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109
Živković M. Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109
M. Živković, "Higijenska kvaliteta sirovog mlijeka iz mljekomata", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:129109