prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, Andrija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Augustinović, A. (2022). Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, Andrija. "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović, A. (2022). 'Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 06.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

Augustinović A. Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 06.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643

A. Augustinović, "Utjecaj soja kvasca na kvalitetu rakije od meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:835643