Jakoplić, A. (2022). Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860
Jakoplić, Ana. "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860
Jakoplić, Ana. "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860
Jakoplić, A. (2022). 'Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860
Jakoplić A. Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860
A. Jakoplić, "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda borovnice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:330860