Findrik, G. (2022). Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814
Findrik, Gabrijela. "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814
Findrik, Gabrijela. "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814
Findrik, G. (2022). 'Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814
Findrik G. Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814
G. Findrik, "Utjecaj toplinske obrade na sastav i kakvoću pčelinjeg voska", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:581814