Puček, E. (2022). Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, Eleonora. "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, Eleonora. "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček, E. (2022). 'Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
Puček E. Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179
E. Puček, "Antioksidacijska aktivnost, ukupni fenoli i ukupni flavonoidi plodova opuncije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:321179