Rohrbacher, V. (2023). In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002
Rohrbacher, Valentina. "In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002
Rohrbacher, Valentina. "In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002
Rohrbacher, V. (2023). 'In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002
Rohrbacher V. In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002
V. Rohrbacher, "In vitro metode ozdravljenja tradicijskog kultivara krumpira 'Brinjak' od M-virusa krumpira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:123002