Marjanović, S. (2023). Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811
Marjanović, Sunčica. "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811
Marjanović, Sunčica. "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811
Marjanović, S. (2023). 'Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811
Marjanović S. Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2023 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811
S. Marjanović, "Utjecaj jestivog omotača na kvalitetu ploda paprike", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895811