Perić, D. (2016). Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197
Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197
Perić, Domagoj. "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197
Perić, D. (2016). 'Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197
Perić D. Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197
D. Perić, "Uloga prebiotika u proizvodnji fermentiranih mlijeka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:986197