diplomski rad
Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, Ante
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Šimunović, A. (2024). Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović, A. (2024). 'Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

Šimunović A. Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632

A. Šimunović, "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632