Šimunović, A. (2024). Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632
Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632
Šimunović, Ante. "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632
Šimunović, A. (2024). 'Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632
Šimunović A. Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632
A. Šimunović, "Utjecaj stupnja mutnoće na kvalitetu vina 'Kujundžuša'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:502632