diplomski rad
Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:895515

Bregant, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Bregant, M. (2024). Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515

Bregant, Marina. "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515

Bregant, Marina. "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515

Bregant, M. (2024). 'Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515

Bregant M. Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515

M. Bregant, "Usporedba sadržaja eteričnog ulja lapova hortenzija primjenom različitih načina ekstrakcije i sušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:895515