diplomski rad
Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:259299

Staroveški, Martin
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Staroveški, M. (2024). Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299

Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299

Staroveški, Martin. "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299

Staroveški, M. (2024). 'Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299

Staroveški M. Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299

M. Staroveški, "Utjecaj roka berbe na sastav i sadržaj hlapljivih spojeva u grožđu sorte 'Sauvignon bijeli'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:259299