diplomski rad
Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:234688

Stupin, Šinka
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Voćarstvo

Citirajte ovaj rad

Stupin, Š. (2024). Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica' (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688

Stupin, Šinka. "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688

Stupin, Šinka. "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688

Stupin, Š. (2024). 'Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688

Stupin Š. Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica' [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688

Š. Stupin, "Bioaktivne komponente suhe smokve sorte 'Zamorčica'", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:234688