Pekas, V. (2024). Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338
Pekas, Vatroslava. "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338
Pekas, Vatroslava. "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338
Pekas, V. (2024). 'Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338
Pekas V. Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338
V. Pekas, "Utjecaj sorte i tvrdoće vode na agronomska svojstva predivog lana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:889338