prikaz prve stranice dokumenta Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:352080

Poša, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Poša, M. (2024). Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080

Poša, Marija. "Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080

Poša, Marija. "Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080

Poša, M. (2024). 'Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080

Poša M. Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080

M. Poša, "Novi trendovi u proizvodnji likerskih vina", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:352080