prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Vinogradarstvo i vinarstvo

Citirajte ovaj rad

Karković, J. (2016). Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, Juraj. "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković, J. (2016). 'Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

Karković J. Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713

J. Karković, "Utjecaj soja kvasca na aromatski profil vina Sauvignon bijeli", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:741713