prikaz prve stranice dokumenta Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, Hrvoje
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Održive tehnologije i obnovljivi izvori energije

Citirajte ovaj rad

Đamić, H. (2024). Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, Hrvoje. "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić, H. (2024). 'Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

Đamić H. Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021

H. Đamić, "Različiti načini sušenja jaja za potrebe konditorske industrije", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:999021