Buneta, J. (2024). Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002
Buneta, Jelena. "Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002
Buneta, Jelena. "Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002
Buneta, J. (2024). 'Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002
Buneta J. Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2024 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002
J. Buneta, "Tehnologija uzgoja sjemena maka za upotrebu u ljudskoj prehrani", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:493002