Bavrka, I. (2017). Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799
Bavrka, Ivan. "Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799
Bavrka, Ivan. "Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799
Bavrka, I. (2017). 'Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799
Bavrka I. Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799
I. Bavrka, "Ekonomska opravdanost korištenja žetvenih ostataka za unaprjeđenje dohotka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:065799