prikaz prve stranice dokumenta Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena
Sveučilište u Zagrebu
Agronomski fakultet
Hranidba životinja

Citirajte ovaj rad

Marot, J. (2017). Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, Jelena. "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot, J. (2017). 'Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

Marot J. Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181

J. Marot, "Promjene sadržaja produkata fermentacije vodotopivih ugljikohidrata tijekom siliranja različitih hibrida kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:004181