Obućina, P. (2017). Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715
Obućina, Petar. "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715
Obućina, Petar. "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715
Obućina, P. (2017). 'Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715
Obućina P. Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715
P. Obućina, "Kinetika probavljivosti škroba visoko-vlažnog zrna različitih tipova kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:779715