Franjić, A. (2017). Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, Antonija. "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić, A. (2017). 'Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
Franjić A. Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465
A. Franjić, "Nutritivni sastav češnjaka (Allium sativum L.) iz ekološkog i konvencionalnog uzgoja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:029465