Vnučec, M. (2017). Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027
Vnučec, Magdalena. "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027
Vnučec, Magdalena. "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027
Vnučec, M. (2017). 'Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 02.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027
Vnučec M. Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2017 [pristupljeno 02.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027
M. Vnučec, "Implementacija HACCP-a u odobrenom objektu za preradu mlijeka malog kapaciteta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:173027