Kunjko, D. (2018). Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469
Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469
Kunjko, Dunja. "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469
Kunjko, D. (2018). 'Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469
Kunjko D. Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet; 2018 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469
D. Kunjko, "Sastav i količina otpada od hrane u ugostiteljskom objektu veganske prehrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Agronomski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:204:707469