prikaz prve stranice dokumenta Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, 2019. urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, Daniel
Sveučilište u Rijeci
Fakultet biotehnologije i razvoja lijekova

Citirajte ovaj rad

Ljutić, D. (2019). Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta (Diplomski rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, Daniel. "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, Daniel. "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta." Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić, D. (2019). 'Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta', Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

Ljutić D. Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta [Diplomski rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396

D. Ljutić, "Kvaliteta mljevenog mesa s hrvatskog tržišta", Diplomski rad, Sveučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:193:797396