diplomski rad
Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. urn:nbn:hr:148:647839

Dobrenić, Paula
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet
Katedra za turizam

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Dobrenić, P. (2024). Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839

Dobrenić, Paula. "Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839

Dobrenić, Paula. "Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839

Dobrenić, P. (2024). 'Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 01.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839

Dobrenić P. Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2024 [pristupljeno 01.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839

P. Dobrenić, "Uloga gastronomije pri donošenju odluke o odabiru turističke destinacjie u Republici Hrvatskoj", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:647839