prikaz prve stranice dokumenta Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, Antonija
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Brkić, A. (2015). Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, Antonija. "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, Antonija. "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić, A. (2015). 'Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

Brkić A. Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2015 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299

A. Brkić, "Održavanje sigurnosti i očuvanje kvalitete hrane prilikom distribucije u opskrbnom lancu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:236299