završni rad
Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. urn:nbn:hr:148:278749

Čičak, Sara
Sveučilište u Zagrebu
Ekonomski fakultet

Institucijski repozitorij: REPEFZG

Citirajte ovaj rad

Čičak, S. (2021). Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749

Čičak, Sara. "Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749

Čičak, Sara. "Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749

Čičak, S. (2021). 'Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749

Čičak S. Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2021 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749

S. Čičak, "Kava kao značajan sadržaj hrvatske gastronomske ponude", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:278749