Zebić, K. (2022). Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, Karla. "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić, K. (2022). 'Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
Zebić K. Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794
K. Zebić, "Strategije konsolidacije i obnavljanja poduzeća u industriji pripremanja i posluživanja pića u uvjetima COVID-19 pandemije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Ekonomski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:148:043794