Jakočić, N. (2023). Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996
Jakočić, Nikolina. "Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996
Jakočić, Nikolina. "Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996
Jakočić, N. (2023). 'Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996
Jakočić N. Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek; 2023 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996
N. Jakočić, "Percepcija opće populacije o celijakiji i važnosti bezglutenske prehrane", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:243:094996