završni rad
Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2023. urn:nbn:hr:142:043377

Schwierz, Mario
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Filozofski fakultet
Odsjek za njemački jezik i književnost

Institucijski repozitorij: FFOS-repozitorij

Citirajte ovaj rad

Schwierz, M. (2023). Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377

Schwierz, Mario. "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377

Schwierz, Mario. "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377

Schwierz, M. (2023). 'Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377

Schwierz M. Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet; 2023 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377

M. Schwierz, "Fremd- und Lehnwörter in deutschen Kochrezepten", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Filozofski fakultet, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:142:043377