Crmarić, M. (2023). EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368
Crmarić, Magdalena. "EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368
Crmarić, Magdalena. "EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368
Crmarić, M. (2023). 'EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, citirano: 24.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368
Crmarić M. EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet; 2023 [pristupljeno 24.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368
M. Crmarić, "EMOCIONALNI ASPEKTI POREMEĆAJA U PREHRANI", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Filozofski fakultet, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:172:102368