završni rad
Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. urn:nbn:hr:149:195711

Kovačić, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije

Citirajte ovaj rad

Kovačić, M. (2015). Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711

Kovačić, Maja. "Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711

Kovačić, Maja. "Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711

Kovačić, M. (2015). 'Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711

Kovačić M. Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2015 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711

M. Kovačić, "Energetski i okolišni aspekti ETS sustava u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:195711