Havaić, T. (2016). Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095
Havaić, Tanja. "Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095
Havaić, Tanja. "Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095
Havaić, T. (2016). 'Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095
Havaić T. Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2016 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095
T. Havaić, "Fenomeni sudara kapi u procesu oblaganja Wurster tehnologijom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:861095