Gluhak, M. (2016). Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236
Gluhak, Mihaela. "Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236
Gluhak, Mihaela. "Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236
Gluhak, M. (2016). 'Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236
Gluhak M. Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2016 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236
M. Gluhak, "Utjecaj ionske jakosti na sorpciju albendazola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:244236