Glavač, A. (2016). Utjecaj pH na sorpciju albendazola (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326
Glavač, Antonija. "Utjecaj pH na sorpciju albendazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326
Glavač, Antonija. "Utjecaj pH na sorpciju albendazola." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326
Glavač, A. (2016). 'Utjecaj pH na sorpciju albendazola', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326
Glavač A. Utjecaj pH na sorpciju albendazola [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije; 2016 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326
A. Glavač, "Utjecaj pH na sorpciju albendazola", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:149:407326