Katana, B. (2011). Postrojenje za obradu plodova kestena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364
Katana, Branko. "Postrojenje za obradu plodova kestena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364
Katana, Branko. "Postrojenje za obradu plodova kestena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364
Katana, B. (2011). 'Postrojenje za obradu plodova kestena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364
Katana B. Postrojenje za obradu plodova kestena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2011 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364
B. Katana, "Postrojenje za obradu plodova kestena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:069364