Balder, D. (2008). Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813
Balder, Damir. "Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813
Balder, Damir. "Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813
Balder, D. (2008). 'Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, citirano: 29.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813
Balder D. Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje; 2008 [pristupljeno 29.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813
D. Balder, "Utjecaj parametara obrade na temperaturu kosti kod postupka bušenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet strojarstva i brodogradnje, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:235:460813