prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:198365

Božić, Danijel
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Božić, D. (2019). Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365

Božić, Danijel. "Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365

Božić, Danijel. "Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365

Božić, D. (2019). 'Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365

Božić D. Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365

D. Božić, "Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:198365