prikaz prve stranice dokumenta Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:555251

Maloku, Gentiana
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Maloku, G. (2019). Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251

Maloku, Gentiana. "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251

Maloku, Gentiana. "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251

Maloku, G. (2019). 'Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 30.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251

Maloku G. Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 30.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251

G. Maloku, "Mogućnosti valorizacije tartufa kroz turističku ponudu Istre", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:555251