prikaz prve stranice dokumenta Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja
Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. urn:nbn:hr:191:000526

Faber, Matej
Sveučilište u Rijeci
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Citirajte ovaj rad

Faber, M. (2019). Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526

Faber, Matej. "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526

Faber, Matej. "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526

Faber, M. (2019). 'Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 01.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526

Faber M. Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 01.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526

M. Faber, "Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:000526