Duvančić, E. (2019). Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću (Završni rad). Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539
Duvančić, Ema. "Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539
Duvančić, Ema. "Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539
Duvančić, E. (2019). 'Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, citirano: 21.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539
Duvančić E. Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću [Završni rad]. Opatija: Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu; 2019 [pristupljeno 21.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539
E. Duvančić, "Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:191:841539